restaurant pentru inchiriat nunta

restaurant pentru inchiriat nunta

LA ROUSSE sala de botez apartinand de orasul Timisoara de pe strada Closca nr cincizeci si trei te intampina cu scopul de a discuta despre evenimentul anului. Restaurant LA ROUSSE Timisoara dispune de trei locatii destinate inchirierii la majorate, in functie de marimea evenimentului, puteti inchiria incaperea de la pizzerie unde cuprinde garantat in oferta: de la amenajarea salii pana la gatirea mancarurilor in timpul petrecerii cat si servirea. Frecvent clientii nostrii ne cauta pentru sala majorat Timisoara, consultandu-se cu alte cunostinte care au participat sau au organizat petreceri ca nunta , petrecere de anul nou, la restaurantul nostru fiind multumiti, ori au aflat despre local de pe de pe aplicatii de telefon.

Aveti domiciulul nu departe de Strada Cetatea Alba? Atunci aveti un important avantaj, deoarece restaurantul LA ROUSSE Timisoara se situeaza aproximativ aproape de locuinta dvs..

Daca vi-a trecut prin ganduri sa alegeti o sala pentru nunta, puteti sa inchiriati locatia de la restaurant la-rousse.ro , aci avem costul per meniu care este la pretul de 185 LEI/meniu, tariful difera in functie de mancarurile alese, un meniu solicitat este meniu “Promotional All Inclusiv”.

Avand in vedere faptul ca ne aflam in oras, laturreprezinta un castig pentru voi in cazul in care te-ai decis sa faceti cheful de nunta in restaurantul nostru avand oaspeti veniti din diferite parti ori chiardin alte judete pentru ca de multe ori diferite sali pentru evenimente is afara din oras si sunt adesea foarte greu de localizat, iarasi o parte dintre tovarasi sau oaspeti sa tina cont de aceasta parte cand cauta spatii Timisoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *